Bestel de mooiste uitnodiging lentefeest snel en makkelijk bij Kaartje2go

Je kunt ervoor kiezen om in plaats van een communiefeest een lentefeest te organiseren voor je kind. Dit wordt vaker gedaan door ouders die niet gelovig zijn, maar toch willen vieren dat hun kind de kleuterperiode afsluit. Het is natuurlijk ook een mooi moment: je zoontje of dochter is niet meer een klein kindje, maar meer een grote jongen of meid. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk voor je kind dat hij of zij ook een feestje heeft. Kaartje2go kan je in ieder geval helpen aan een prachtige en kleurrijke uitnodiging lentefeest. Je gasten uitnodigen met een echte kaart is natuurlijk een stuk leuker dan via een e-mail! In deze blog kun je alvast een kleine greep uit ons mooie assortiment zien!

uitnodiging lentefeest

Fleurige en kleurige uitnodiging lentefeest

Van de lente krijgen we natuurlijk allemaal de kriebels, zeker wanneer de bloemen weer gaan bloeien en de wereld weer kleur krijgt. Daarom is een vrolijke kaart met frisse kleuren erg passend bij een vrolijk lentefeest!

uitnodiging lentefeest

Lentefeest uitnodiging voor de stoere jongens en meisjes!

Is jouw kind niet zo van de kleurtjes, maar houdt hij of zij van een stoere uitnodiging? Ook voor deze stoere boys and girls hebben we leuke kaarten!

uitnodiging lentefeest

Een uitnodiging met foto voor een persoonlijke touche!

De uitnodiging gaat nog meer stralen wanneer er een foto van jouw kind op prijkt! Daarom hebben we bij Kaartje2go kaarten ontworpen waarbij we een plekje hebben gereserveerd voor jouw zoon of dochter. Onderstaand twee voorbeelden: 1 kaart die goed past bij je dochter en 1 kaart die zeer geschikt is voor je zoon!

uitnodiging lentefeestuitnodiging lentefeest

Ontwerp je eigen uitnodiging simpel en snel!

Ben je liever echt origineel en wil je jouw kind de meest unieke kaart geven? Ontwerp de uitnodiging op onze website samen met het feestbeest. Jullie kunnen beginnen met een blanco kaart en deze geheel naar wens invullen. Denk aan leuke foto’s, figuurtjes, kaders en afbeeldingen. Ook is het mogelijk om diverse achtergronden op de binnenkant van de kaart te plaatsen! Ga er dus maar voor zitten en laat je creativiteit de vrije loop! Benieuwd wat mogelijk is? Bekijk dan onderstaand voorbeeld. Ook jij kunt een dergelijke uitnodiging maken! De mogelijkheden zijn bij Kaartje2go eindeloos!

uitnodiging lentefeest
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart