Kaarttekst voor eucharistieviering

Kaartje2go helpt je niet alleen met het maken van de leukste communiekaartjes, maar ook met het vinden van de mooiste teksten. In dit bericht vind je een speciale kaarttekst voor als je binnenkort een eucharistieviering hebt.

Originele communiekaarten

Bij kaartje2go maak je de leukste en meest originele communiekaarten. Wij hebben een ruim assortiment aan communiekaarten. Je kiest zelf je meest favoriete kaarten uit. Heb je een mooie communiekaart gevonden, dan kun je deze verder bewerken met foto’s, teksten en figuren.

Kaartteksten eucharistatieviering

Ook wat betreft kaartteksten helpen we je verder. We hebben voor alle gelegenheden  kaartteksten online staan. Neem gerust een kijkje in ons assortiment met teksten voor communie! Hieronder een kaarttekst speciaal voor een eucharistieviering:

Op DAG DATUM JAARTAL is het feest want dan doe ik mijn eerste heilige communie. Ik wil jullie graag uitnodigen om deze bijzondere dag samen met mij te meevieren. De feestelijke eucharistieviering begint om TIJDSTIP in de NAAM KERK, ADRES te PLAATS. Na afloop van de viering is het groot feest bij ons thuis.

Laat even weten of jullie komen.

Groetjes NAAM

Tel: TELEFOONNUMMER
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart