Mooie tekst voor felicitatie communie

Als je weet dat een kennis, vriend of familielid een eerste communie gaat doen is het fijn om deze lieve mensen een felicitatiekaart te sturen. In zowel het sturen van een felicitatie als het sturen van een uitnodiging is het fijn om wel een goede tekst voor handen te hebben. We helpen je graag bij het vinden van een juiste tekst voor op het kaartje. 

Originele tekst

Ben je op zoek naar een originele tekst voor op je communiefelicitatie? In dat geval hebben wij een zeer bijzondere tekst voor je die je kunt gebruiken op al je kaartjes. Het is een mooie, rijmende tekst met een lieve boodschap, namelijk: wij zijn trots op je. Wat kun je iemand verder nog wensen? We bedoelen maar.

Het wordt een prachtige dag vergezeld door jouw lieve lach, met tinkeltjes in je ogen als de kleur van regenbogen. NAAM, je bent wie je bent, geliefd door ieder die je kent. Wij zijn zo fier op jou, jij kleine kapoen nu jij je eerste communie gaat doen. Al ben je nog zo klein, weet dat we trots op je zijn!

Originele teksten

Ben je op zoek naar meer originele teksten voor op je communiepost? Kaartje2go heeft een speciaal assortiment met kaartteksten die speciaal zijn toegespitst op dit thema. Je kunt de teksten gratis bekijken en gebruiken voor op je eigen kaartjes. Maak er een prachtig communiefeest van!

Kijk hier voor een top 3 communieteksten!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart