Zo organiseer je een perfect communie-tuinfeest

Het is heerlijk lenteweer, perfecte omstandigheden voor een tuinfeest voor de eerste communie. Maar hoe ga je een geslaagd tuinfeest nu organiseren? We geven op deze pagina een aantal tips waarmee je zelf een geslaagd tuinfeest organiseert!

Tip 1: BBQ

Bij een tuinfeest denk je natuurlijk direct aan barbecue! Zorg ervoor dat je lekker eten in huis hebt voor op de barbecue. Het is aan te raden om zowel vlees- als vegetarische producten in huis te hebben, zodat er voor elk wat wils is. Kinderen vinden lekkere hamburgers en worstjes lekker.

Tip 2: spelletjes

Denk bij het organiseren van een tuinfeest voor de communie van je kind altijd eerst aan de kinderen. Zorg ervoor dat zij niet verveeld raken! Een goed advies is het organiseren van spelletjes voor de kinderen. Denk aan een speurtocht, verstoppertje of ezeltje prik.

Tip 3: plan B

Niks is zo verraderlijk als het weer. Daarom is het goed om een alternatief te hebben, een soort van plan B. Zorg er voor dat de woonkamer ook klaar is om als feestruimte te fungeren. Check ook onze lentefeest uitnodigingen.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart