Uitnodigingen communie speciaal voor jongens!

Over een tijdje is het al zover: je zoontje viert zijn eerste communie! Wanneer we communie vieren, vieren we het feit dat je kind de kleuterperiode afsluit en nu begint aan een nieuwe mijlpaal. Deze nieuwe mijlpaal houdt in dat je zoontje iets meer volwassen is, maar natuurlijk nog wel kind blijft. Het is in ieder geval een mooie gelegenheid voor een feestje. Ben je ook van plan om voor je zoontje iets speciaals te regelen? Dan heb je natuurlijk ook gasten nodig op je feest. De meest stoere en leuke uitnodigingen communie vind je bij Kaartje2go. Wij hebben een groot assortiment met communiekaarten speciaal voor jongens voor je klaarstaan!

Omdat we zo’n groot assortiment aan communiekaarten hebben, kan het soms lastig zijn om de leukste kaart uit te kiezen voor jouw zoon. Het eerste waarmee je rekening kunt houden is of de kaart past bij de stijl van je feest en het karakter van je zoon. Is je zoon spontaan en staat hij graag in het middelpunt? Dan is een vrolijke kaart met een foto van hem natuurlijk heel passend bij zijn karakter. Meer tips voor een passende uitnodigingen communie lees je onderstaand. Op die manier zal het makkelijker zijn om een geschikte kaart uit te kiezen!

Feestelijke en kleurrijke communiekaarten

Na de plechtigheid in de kerk is het wel lekker voor de kinderen om heerlijk te ontspannen en hun energie kwijt te kunnen op een bruisend feestje. Bij dit feestje hoort natuurlijk een kleurrijke en feestelijke uitnodiging. Onderstaande communie uitnodiging is een mooi voorbeeld van een kleurrijke kaart. uitnodigingen communie

Communiekaarten voor de voetbalfans

Is je zoontje niet weg te slaan van het voetbalveld? Hangt zijn kamer vol met posters van zijn voetbalidolen? Voor deze kleine prof hebben we leuke kaarten ontwikkeld helemaal in voetbalstijl. Dit zal zeker wel in de smaak vallen!

uitnodigingen communie

Stijlvolle uitnodigingen communie

Is je zoontje een klein heertje en heeft hij er geen moeite mee om netjes voor de dag te komen? Wil je daarnaast ook een stijlvol feestje geven voor je familie? Kies dan voor een stijlvolle en nette uitnodiging. Het allerleukste is om een mooie foto van je zoon op de voorkant te zetten waarin hij zijn communiepak al aan heeft. Op die manier heb je een unieke uitnodiging en tevens ook meteen een mooie herinnering aan deze dag!

uitnodigingen communie

Je kunt ook kiezen voor een stijlvolle kaart met een kleine foto van je zoontje erop.

uitnodigingen communie

Communie uitnodiging voor de stoere jongens

Voor de kleine wildebrassen die liever buiten ravotten, hebben we ook stoere kaarten. Deze kaarten maken de gehele plechtige aangelegenheid van de communie wat luchtiger en geven het meer jongensachtig karakter.

uitnodigingen communie

Ook leuk: zelf de communiekaarten ontwerpen!

De meest originele communiekaart maak je natuurlijk zelf! Dan weet je zeker dat niemand dezelfde uitnodiging heeft als jouw zoontje. Bij Kaartje2go kun je ontzettend leuke communie uitnodigingen ontwerpen. En daarnaast is het nog heel makkelijk om te doen. Je kunt beginnen met een foto van je zoontje uploaden. Vervolgens voeg je teksten, figuurtjes, kaders of nog meer foto’s toe. We hebben erg veel leuke figuurtjes en kaders voor je klaarstaan. Ga er dus maar lekker voor zitten samen met je zoon en leef jullie uit!

Ben je ook op zoek naar een leuke communiekaart voor je dochter? Bekijk hier onze voorbeelden en tips!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart