Uitnodiging communiefeest maken voor je kleine meid bij Kaartje2go

Het is bijna zover, je meisje viert haar eerste communie! Een communie sluit je natuurlijk af met een mooi feestje. Dit feestje kan groot zijn of je houdt het klein. Uiteraard is het wel nodig om gasten uit te nodigen voor dit heuglijke moment. Om er zeker van te zijn dat je gasten de datum van het feestje vastleggen in hun agenda, is het verstandig de uitnodiging communiefeest een aantal weken van te voren te versturen. De leukste, vrolijkste en schattigste uitnodiging communiefeest kun je vinden bij Kaartje2go. Hier worden de gasten niet alleen blij van, ook je kleine meid zal dolgraag haar uitnodiging willen laten zien. Jullie kunnen samen één van onze communiekaarten uitkiezen, maar het is ook mogelijk om er samen één te maken. Zo kun je jouw dochter laten stralen op de voorkant van de communie uitnodiging en heb je meteen een mooie herinnering aan dit moment.

In deze blog kun je een aantal voorbeelden zien van geweldige communiekaarten die misschien wel perfect passen bij jouw kleine meid.

Voordat je een kaart kiest: bedenk wat bij je dochter past!

Jouw kleine meid is natuurlijk uniek en niet zoals alle andere meisjes. Sommige meiden houden van roze en veel bloemetjes terwijl de wat stoerdere meisjes liever andere kleuren op hun kaart zien. Daarnaast kun je nog kiezen uit verschillende stijlen zoals romantische kaarten, stoere kaarten of hele vrolijke exemplaren. Bekijk voor inspiratie eens bij onze communiekaarten voor meisjes.

Voorbeeld van een schattige uitnodiging communiefeest

Is je kleine meid ontzettend lief en omringt ze zichzelf het liefst met roze en bloemetjes? Of is ze misschien een kleine prinsesje in de dop? Kies dan voor een schattige kaart die geheel in haar lievelingskleur is. Daar wordt ze vast blij van!

uitnodiging communiefeest

Een communie uitnodiging met een romantische uitstraling

Is jouw dochter een echte dagdromer? Houd ze van sprookjes met prinsessen en prinsen op het witte paard? Onderstaand een voorbeeld van een geweldig romantische en dromerige communiekaart.

uitnodiging communiefeest

Vintage communiekaarten

Is je dochtertje niet zo van roze, maar houdt ze liever van een beetje trendy kaarten? Misschien dat ze onderstaande kaart wel iets vindt. Deze kaart heeft een vintage fotostrip (foto’s zijn uiteraard aan te passen), gouden sierlijke letters en een strakke witte achtergrond.

uitnodiging communiefeest

De vrolijkheid zelve met passende kaart

Verschijnt er bij iedereen een glimlach op het gezicht als jouw dochtertje in de buurt is? Is ze dagelijks aan het zingen en dansen en daardoor een waar zonnetje in huis? Voor dit stralende meisje hebben we ook ontzettend mooie communiekaarten.

uitnodiging communiefeest

Honderden communiekaarten voor het grijpen

Heb je nog geen uitnodiging communiefeest gezien die echt het karakter van je kleine meid weerspiegelt? Geen nood, bij Kaartje2go kun je kiezen uit meer dan 100 communiekaarten! Bestel je voor 20.00 dan gaat de kaart dezelfde dag nog naar de post!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart