Prachtige reacties op communiekaartjes van kaartje2go

Wij krijgen dikwijls hartverwarmende reacties van klanten binnen over onze communiekaarten. Ze zijn blij met de snelle service van kaartje2go en houden van de klantgericht aanpak van ons. Wij willen ze bedanken voor hun prachtige reacties. Hieronder zie je enkele leuke, spraakmakende voorbeelden.

“Origineel”

De vrienden van Maaike vinden de kaartjes van kaartje2go zeer origineel. En wie zijn wij om hen ongelijk te geven. Bedankt voor de leuke reactie, Maaike!

Ondertussen hebben we al zo’n 30 kaartjes verstuurd met leuke eigen foto’s naar vrienden, familie, kennissen, en elke keer weer dezelfde reacties: ‘wat leuk’, ‘hoe hebben jullie dat gedaan’, ‘wat origineel’ enz. We krijgen er altijd een reactie op en iedereen weet het kaartje te herinneren. We hebben jullie daarvoor nog nooit bedankt! Dus bij deze!! Elke keer als we weer een nieuw kaartje maken ontdekken we vernieuwingen, zoals nieuwe kaders en plaatjes. Ga zo door!!Groeten, Maaike.

“Helemaal goed”

Andrea is tevreden over onze service, maar wordt ook blij van de kwaliteit van de kaarten en de snelheid van de levering. Wij worden blij van dit soort reacties, Andrea!

Ik wil even laten weten dat ik mijn kaarten gisteren heb ontvangen en dat ik heel tevreden ben. Op mijn verzoek werd de tekst aangepast nadat ik de bestelling had gedaan. En hier ben ik heel blij mee. Service, kwaliteit, snelheid van leveren en de prijs: helemaal goed. Een aanrader!Met vriendelijke groeten, Andrea.

Wil jij ook een reactie versturen aan kaartje2go? Mail ons dan naar info@kaartje2go.nl!

De voordelen

  • Unieke collectie communie kaarten
  • Je eigen originele foto communie uitnodiging
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart