Communiekaarten maken met meerdere foto’s

Wil je graag communiekaarten maken met meerdere foto’s? Dat kan heel gemakkelijk bij Kaartje2go. Hiervoor hebben we twee mogelijkheden: je ontwerpt zelf de communiekaart of je kiest één van onze ontwerpen waarop je meerdere foto’s kunt plaatsen. Als je zelf de communiekaart ontwerpt kun je beginnen met een het uploaden van een foto van je kind. Deze foto kun je als achtergrond gebruiken waarbij je de kaart verder afmaakt met kaders, figuurtjes en tekst. Het is ook mogelijk om meerdere foto’s te uploaden die je vervolgens verkleind en verdeeld over de kaart.

Onderstaand een voorbeeld van een communiekaart met foto die door middel van kaders en figuurtjes is opgefleurd.

communiekaarten maken met meerdere foto's

Communiekaarten maken met meerdere foto’s meisjes

In principe hoef je niet zelf een kaart te ontwerpen om een unieke uitnodiging te verkrijgen. In ons assortiment communiekaarten hebben we erg veel kaarten waarbij we plek hebben gereserveerd voor meerdere foto’s. Deze foto’s kun je dan vervangen door mooie kiekjes van je dochtertje. De foto’s kun je uploaden vanaf je computer of social media. Maar je kunt natuurlijk ook speciaal voor deze gelegenheid een fotoshoot doen met je dochter! Aangezien een communie altijd in de lente valt, is het leuk om gebruik te maken van dit seizoen. Dit kun je doen door kleurrijke foto’s met bloemen te maken.

communiekaarten maken met meerdere foto'scommuniekaarten maken met meerdere foto's

Communie uitnodiging met meerder foto’s jongens

Ook voor je zoontje hebben we leuke ontwerpen met genoeg ruimte voor meerdere pracht foto’s. Het leuke van een communiekaart met meerdere foto’s is dat het een speels en vrolijk effect geeft.

communiekaarten maken met meerdere foto's

communiekaarten maken met meerdere foto's

Makkelijk communiekaarten ontwerpen en snel verzonden

Heb je gebrek aan tijd? Maak je niet druk, binnen no time heb je een mooie communiekaart ontworpen. Het enige wat je hoeft te doen is een paar leuke foto’s uitzoeken, deze uploaden en de rest wijst echt vanzelf. Op de pagina waar je kunt ontwerpen staat alles duidelijk aangegeven en je hebt het zo onder de knie. Vervolgens druk je op bestellen. Als je dit voor 20.00 uur doet zorgen wij dat het diezelfde dag nog naar de post gaat!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart