Communiekaart ontwerpen

Je eigen originele en peroonlijke communiekaart maken is heel eenvoudig bij Kaartje2go. Wij leggen je hier kort uit hoe het werkt.

Upload een foto

Als eerst begin je met het uitzoeken van een geschikte foto voor op de kaart. Dit kan een mooie close up zijn van je kind, maar ook een actie foto kan erg leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een foto waarop je zoon of dochter al voetballend of dansend op staat.

Alles mag en kan. Wij kiezen nu voor een close up.

Versier de voorkant van de communiekaart

Na het uploaden van de foto begin je met het versieren van je communie uitnodiging. Hiervoor zijn veel leuke kaders en figuren beschikbaar.

Wij hebben gekozen voor een vrolijk communiekader. De eerste communie is tenslotte een feest!

Ook hebben we de tekst UITNODIGING toegevoegd aan de voorkant van de kaart, zo is het direct duidelijk is dat het om een communie uitnodiging gaat. Een tekst toevoegen is heel eenvoudig. Plaats de tekst en kies het lettertype en de kleur dat past bij jouw kaart.

Tekst toevoegen aan de binnenkant

Aan de binnenkant van de kaart is ruimte voor een leuke teskt en informatie over de datum, tijd en locatie van het feest. Ook hier kun je kiezen uit tientallen lettertypes, kleuren en formaten.

Ben je op zoek naar inspiratie voor een tekst op je communiekaart, kijk dan eens bij de voorbeeldteksten voor communiekaarten

Vrolijk ook de binnenkant van de kaart op met foto’s, figuren en achtergronden.

Bestellen communiekaarten
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart